Onderhoud

Onderhoud & APK

Voor betaalbaar onderhoud komt u naar AH-garage!
Twijfelt u over het soort onderhoud? Wij van AH-garage voorzien u van een eerlijk en vakkundig advies.
Voor een lange levensduur heeft uw auto onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven en eventuele technische mankementen te voorkomen. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt tegelijkertijd de carrosserie gecontroleerd.
Wij bieden u de juiste serviceoplossingen ongeacht het bouwjaar van de auto. U ontvangt altijd een duidelijke uitleg van de factuur en de werkzaamheden en wordt goed en vriendelijk geholpen.
Ook de airco-installatie is niet onderhoudsvrij. Wanneer de airco bijv. over te weinig koudemiddel beschikt ontstaat er slijtage. Reparatie is vaak kostbaar. Regelmatig onderhoud is dus aan te bevelen.

Op alle reparaties ontvangt u vanzelfsprekend garantie.

APK

Tijdens de APK-keuring wordt uw auto gecontroleerd op een aantal wettelijke eisen met betrekking tot de verkeersveiligheid en het milieu. Een APK is om die reden géén vervanging voor een onderhoudsbeurt. Een onderhoudsbeurt doet u vooral voor uzelf om de bedrijfszekerheid en het rijcomfort van uw auto te waarborgen. Bij AH-garage is het uiteraard mogelijk om de APK-keuring te laten uitvoeren voor alle merken auto’s.